Χρονια Πολλα - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ : Χρόνια πολλά και ανθηρά εύχομαι να σε βρούνε.

Χρονια Πολλα - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ : Χρόνια πολλά και ανθηρά εύχομαι να σε βρούνε.. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΑΣΣΑ!!!! - YouTube
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΑΣΣΑ!!!! - YouTube from i.ytimg.com
Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag.

Χρόνια πολλά • (chrónia pollá).

Μαντιναδεσ με ευχεσ για χρονια πολλα. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: More meanings for χρόνια πολλά! Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια. Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου. Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή.

Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. More meanings for χρόνια πολλά! Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ - YouTube
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ - YouTube from i.ytimg.com
Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Χρόνια πολλά και ανθηρά εύχομαι να σε βρούνε.

Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name).

Happy birthday, happy name day. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο.

Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους. Χρόνια πολλά • (chrónia pollá).

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ: A1146 - Artom Graphics
ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ: A1146 - Artom Graphics from artomgraphics.com
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Happy birthday, happy name day. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου.

Posting Komentar

0 Komentar